ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT


Az Adatkezelési Nyilatkozat jóváhagyásával hozzájárulok, hogy a http://gyakoroljonvezetni.hu weboldal üzemeltető (továbbiakban adatkezelő) az adataimat kezelje.
A regisztráció során megadott elektronikus levélcímek (e-mail címek) adatkezelő általi felhasználásának módja a következő: az e-mail címek kezelése az ügyfél azonosítását, a szolgáltatások igénybevétele során a kapcsolattartási célokat, illetőleg az ügyfél részére szakmai hírlevél megküldésére szolgál.
Adatkezelő az általa nyújtott szolgáltatások, továbbá egyéb hasonló szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást elektronikus formában, e-mailben juttatja el ügyfél részére.
Adatkezelő az ügyfél kifejezett hozzájárulásával küld a regisztráció során megadott e-mail címre szolgáltatásaival kapcsolatos tájékoztatást.
A regisztráció során megadott telefonszám adatkezelő általi felhasználásának módja a következő: a telefonszám kezelése az esetleges megrendelési folyamat során azonosítási, kapcsolattartási célokat szolgál. Az Ügyfél adatait kizárólag számítástechnikai eszközzel végrehajtott adatfeldolgozással kezeljük.
Tudomásul veszem, hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján az adatkezelés célhoz kötötten történik, adataim más célra fel nem használhatóak. Tájékoztatást kérhetek személyes adataim kezeléséről, valamint kérhetem személyes adataim helyesbítését. Az adatok kezeléséhez való hozzájárulás bármikor indoklás nélkül visszavonható, ez azonban a regisztrált viszony automatikus megszűnését eredményezi. 

AUTÓVEZETÉS GYAKORLÁS

TELEFON: +36 30 984 2473

Kinek ajánlom?

- akinek van jogosítványa de nincs gyakorlata
- aki nem érzi magát elég magabiztosnak
- aki még szeretne felügyelet mellett vezetni
- aki vezetési tréninget szeretne
- aki gyakorolná a vezetést


Írjon nekem